Rallyshop

Rallylydnadsskyltarrally1_shop

Skylthållarna tillverkas i hårdplast som tål väder och vind bra och har hål så att man kan förankra de i marken om det till exempel blåser storm. Storleken är liggande A4. De säljs i set om 24 st (på grund av tillverkningstekniska skäl) och ett set kostar 2850:- + frakt.

Normalt skickar vi paketen med Postens ekonomipaket mot postförskott och då kommer paketet till kundens lokala postombud inom 3 dagar.
Frakten kostar 390 kr.

rally2_shopOm vi har skylthållare i lager skickar vi ut paketet snarast möjligt när vi fått beställningen.

I annat fall är leveranstiden ca 2-3 veckor.

Minirallylydnadsskyltar

rally3_shopSkyltarna är tillverkade i hårdplast och har en storlek på 15×10 cm. De är lämpliga till att till exempel göra kul och personliga priser till ert prisbord.
Normalt finns dessa skyltar i ett litet lager, annars är det 2-3 veckors leveranstid.
Pris: 45 kr styck + frakt.

Frågor mailas till Jenny Tholin, jenny.tholin@telia.com

Gör din beställning via formuläret

[contact-form-7 id=”1138″ title=”Kontaktformulär 1″]

Aktuellt

Inga fler kurser på Oxie Bk

1 augusti, 2017

Eftersom Oxie BK inte längre får vara kvar på den mark man haft under snart 25 år, läggs hela verksamheten ner med sista datum den 31 december. Eftersom avvecklingen tar tid bedrivs inga fler kurser överhuvudtaget. Läs mer

Oxie BKs framtid hotad

19 januari, 2017

Efter flera års olika turer med olika planer från Malmö stads sida att utnyttja den mark vi idag arrenderar fick vi tidigare ett halvt löfte från arrendeavdelning att vår verksamhet ansågs så viktig att vår verksamhet skulle permanentas på den plats vi idag är. Läs mer